Henk van Kuijk: Hehe, ’t Zit ErOP

Foto: eigen archief

Zesentwintig jaar van mijn leven heb ik opgeofferd voor een medaille. Het is net niet gelukt, ik werd vierde. Ik heb gefaald. Toen heb ik maar een Bavaria genomen in het Heineken House van Henk. Ik was keurig om drie uur thuis in het Olympisch dorp, heb niemand wakker gemaakt. En werd naar huis gestuurd door dhr Hendriks! Mijn zwarte band hebben ze me afgenomen. Een zwarte dag. Op weg naar het vliegveld met een taxi werd ik nog beroofd van mijn gouden horloge en i-pad, met een pistool op mijn hoofd! Nou, ik had toen echt zin om een tankstation in elkaar te timmeren! Toch heb ik mijn best gedaan, had diverse wazaris met veel interne amplitude en hele schroef. Mét een liesblessure! Lowlands belde nog, of ik daar mijn act wilde tonen, maar dat kan natuurlijk niet, zonder tegenstander en zwarte band. Morgen kom ik om 20.30 uur aan op Den Helder Airport. Komt u ook?