Margriet : Human Hearts

Foto: eigen archief

In een wereld met zoveel verschillende culturen, geloven en opvattingen, komen we vaak strijd, oordelen en oorlogen tegen. Hoe vaak komt het niet voor, dat je bij jezelf merkt dat je een oordeel hebt, terwijl je eigenlijk niet precies weet wat er aan de hand is. Als we ons dat bewust zouden worden en de tijd zouden nemen om ECHT naar elkaar te luisteren, niet om te reageren, maar omdat we oprecht geïnteresseerd zijn in wat ‘de ander’ ons wil vertellen, komen we ineens veel dichterbij elkaar te staan. Zijn we niet allemaal 1 en maken we met zijn allen deel uit van de wereldbevolking?! Hebben we daarin niet allemaal dezelfde rechten, maar ook dezelfde taak om er met elkaar het beste van te maken. Ja maar……… Laten we die achterwege laten, want er zijn vast genoeg argumenten om het niet te doen, omdat………. Ik ga bij mezelf beginnen en verbinden vanuit mijn hart, help jij mee om Human Hearts verder te verspreiden en vanuit je hart te verbinden met elkaar zodat we deze wereld, waar we zo dankbaar voor mogen zijn terug kunnen geven wat het ons geeft, onvoorwaardelijke liefde en bloei in al haar facetten.
Zoveel mensen zoveel wensen
Zoveel verschillende visies op het leven
Als we dat met elkaar zouden delen
Blank, Zwart, Paars of groen
Als we met elkaar durven verbinden
Kunnen we zulke mooie dingen doen
Ieder heeft zijn eigen mooie deel
Samen maken we het mooiste geheel
Komt de bloem volledig tot bloei
Ontstaat er een enorme groei
Innerlijk, extern en de hele wereld mag zien
Als Human Hearts oprecht verbinden
Houden we de oorlogen voor gezien
Margriet Benschop
Bewust-Zijns Coach & Columniste
www.imaginecoaching.net