Margriet: Leven in het NU

Foto: eigen archief

Leven in het NU

Hoe vaak zijn we niet bezig met weet je nog toen? Of als we dan……… en je bijna letterlijk voelt wat je toen voelde, je weer even in het moment bent, of je een beeld vormt over hoe het eruit zal zien in de toekomst en je bijna voelt hoe dat dan zal zijn?!
Ervaringen uit het verleden en ideeën over je wat in de toekomst zou kunnen meemaken, geven altijd een beleving in het NU. Het verleden kun je niet veranderen, maar de beleving die dat nu geeft, kun je wel sturen. Daarmee kun je grip krijgen op je beleving en je verleden anders gaan ervaren. Dat is ook met de toekomst. Het enige wat echt bestaat is de beleving die het Nu je geeft. Niets meer en niets minder. Neem jij deze wetenschap aan, om meer rust te ervaren en zelf de regisseur van je leven te zijn?!

Als verleden voorbij is en toekomst nog niet bestaat
Is leven in het NU het enige waar het over gaat
Geniet van alles wat je NU mag beleven
Een prachtig geschenk wat je jezelf kunt geven
De beleving in het NU mag je zelf sturen
De regie is van jou, de rust die dat geeft
Is wat je constant beleefd
Als je in het NU gaat geloven

©2016 Margriet Benschop
Bewust-Zijns Coach & Columniste
www.imaginecoaching.net