WV- HEDW stunt tegen AFC

Foto: eigen archief

WV-HEDW heeft gestunt door voor de KNVB beker Topklasser AFC met 2-1 te kloppen. De ploeg van trainer Kees Oostermeijer won verdiend.
Het duel begon met een indrukwekkende minuut stilte voor JOHAN Cruijff. Beiden teams speelden met een rouwband. In de openingsfase waren de teams aan elkaar gewaagd. Bij de eerste de beste goede aanval kon de thuisploeg via Guus Tennekes scoren. Enige minuten later werd het door de uitblinkende Mick van Moerkerk 2-0. AFC kreeg voor de pauze nog een kans echter doelman Jordy Heimens greep bekwaam in. In de openingsfase van het tweede bedrijf had AFC geluk dat twee onhoudbare op paal en lat terecht kwamen. AFC kreeg weer even hoop toen Daan Sutorius kon scoren. WV-HEDW bleef overeind door een ijzersterke defensie. Na afloop werd er feest gevierd in de sfeervolle kantine. Het is nog niet bekend wie de tegenstander is in de halve finale. Wel heeft het team van Oostermeijer zich geplaatst voor de landelijke KNVB beker. En dan is het te hopen dat er tegen een betaalde club wordt geloot.