Margriet: Lief Leven

In een wereld waar veel gebeurt, lopen we snel het risico geleefd te worden door de waan van de dag. We mogen ons beseffen dat we leven en dat we zelf de keus kunnen maken hoe we ons leven vorm willen geven, ondanks alles wat er om ons heen gebeurt. Als we in onszelf kijken en ons van daaruit ontwikkelen, kunnen we loskomen van het oordeel van anderen. Bewust onze keuzes maken en daar ook verantwoordelijkheid voor nemen. Zo hebben we zelf de regie en kunnen we alles net zo intens ervaren als we zelf willen. Iedereen kent momenten van geluk en blijdschap, maar ook van angst, pijn en verdriet. De kunst is hoe daarmee om te gaan en de balans daarin te vinden. Zowel in het klein bij onszelf, als in het groot in een bijzondere wereld. Een wereld waarin we ons niet hoeven laten leven, maar waarin we zelf ons geluk mogen bepalen. Durf jij de uitdaging aan?!
Lief Leven
Liefdevol omgeven
Laat me ervaren en beleven
Van verdriet en pijn
Tot Ultiem geluk
Laat het er zijn
Zien, horen, voelen en denken
Beseffen dat we het onszelf en anderen mogen schenken
Door het leven te ZIJN
Intens, dankbaar en fijn
©2016 Margriet Benschop
Bewust-Zijns Coach & Columniste
www.imaginecoaching.net