Anneloes : Lifecoach staat voor uw klaar

Foto: eigen archief
Een lifecoach is iemand die klaar staat voor uw verhaal, u helpt tijdens de ups en downs in het leven en luistert naar de problemen en obstakels die u bent tegen gekomen of waar u nu mee loopt. Een lifecoach helpt u bij het vinden van overzicht in uw leven, zodat u met een op maat gemaakt advies verder kunt. Maar een lifecoach doet nog meer! Een goede lifecoach probeert samen met u achter de dieperliggende oorzaak van het probleem te komen. Daar komt wel wat bij kijken.
Mensen die een lifecoach zoeken hebben vaak zelf al nagedacht over hun problemen, maar vinden het moeilijk om tot een oplossing te komen. Een lifecoach luistert en adviseert en geeft u de juiste handvatten om zo samen de antwoorden te vinden die u nodig heeft. Een lifecoach is geen psychiater of psycholoog. Een lifecoach is geschikt voor mensen met een normale geestelijke gezondheid. Het kan voor komen dat uw probleem buiten mijn deskundigheid valt. In dat geval zal ik u doorverwijzen naar de juiste instanties. Als lifecoach wil ik het beste uit u halen! Ik kom graag bij u thuis, maar nog liever ga ik met u op pad. Wandelen in het park, bos of weiland om zo buiten in de frisse lucht een positievere kijk op het leven te krijgen. Even weg uit de sleur en een nieuwe weg tegemoet. Iedereen verdient een nieuw begin, ook u, op ieder moment in uw leven!
Dat zijn de dingen die ik u graag voor leg zodat ik wellicht een duidelijk beeld naar u kan scheppen. In feite stopt het hier helemaal niet bij en doe ik veel meer dan dat.
Wat ik als lifecoach hoop te veroorzaken is een domino-effect. en ergens moet dat effect beginnen. En nu komt het mooie… die begint niet bij mij maar bij U.
U beseft op een gegeven moment dat u dingen niet wil zoals ze zijn op dat moment en u wil hier wat aan doen. waarschijnlijk al een tijdje. Maar het lukt u niet om zelf achter de oorzaak te komen of de verandering zelf te laten plaatsvinden. Op het moment dat u besluit hulp in te schakelen, dan kom ik, of een van m’n andere collega life-coaches in beeld. Ik geef u graag de eerste steen om het Domino-effect te kunnen starten, en u zult zien, de rest gaat vanzelf. en als blijkt dat u nog een tussensteen nodig heeft voor de rest geef ik u deze graag weer aan, ect. ect.
Hoeveel Dominostenen u uiteindelijk nodig heeft bepaald u zelf. meer informatie vind u op Lotusloes.nl en ik wens u alle Licht en sterkte toe die u nodig heeft! hartelijke groet,
Anneloes Leegwater lifecoach lotusloes.